Daudzi pētījumi ir pierādījuši, ka kumarīnu ir toksiski aknām. Lai no tā izvairītos, dienas devai no tā vajadzētu būt ap 0,1mg / kg ķermeņa masas.
Meklējiet augstākās kvalitātes kanēli!
Iepērkoties skatities uz kanēli, kam ir šādas etiķetes:
Īsts Kanēlis
Ceilonas kanēlis
Cinnamomum Verum
Turieties uz bioloģiskām šķirnēm, jo pārējie varētu būt potenciāli toksiski un piesārņoti. Pārliecinieties, ka izvēlaties gaiši brūnu kanēli, kas ir vairāk pulvera nekā standarta kanēļa pakete.
Kanēļa priekšrocības
Kanēlis nodrošina lielu skaitu veselības īpašības, un ir ticis izmantots kā ārstniecības un gatavošanas sastāvdaļa gadsimtus atpakaļ. Tā ir pildīta ar mangānu, kas realizē taukus un stiprina kaulus.
Turklāt, kanēlis piedāvā lielisku vērtību, šķiedrvielu, kas stimulē gremošanas traktu un uzlabo kalcija ražošanu kaulos.
Turklāt, kanēlis darbojas kā brīnišķīgs antibakteriālas, pretsēnīšu un pretvīrusu līdzeklis, un var aizsargāt imūnsistēmu no traucējumiem un slimībām.
Saskaņā ar dažādiem pētījumiem, kanēlis var būt diezgan efektīvs cīņā pret Alcheimera slimību. Kanēlis ir arī veiksmīgs saskaroties ar diabēta apstākļiem, 2. tipa diabētu, insulīna rezistence, vai PCOS.
Tikai ½ tējk. dienā būs pietiekami daudz veselības ieguvumam, kas palīdzēs jums samazināt glikozes līmeni un samazināt paaugstināto asinsspiedienu.
Šeit ir dažas noderīgas receptes, kas ļauj jums izmantot kanēli labāk:
Ķirbju pīrāgs
Kurkuma & kanēļa Latte
Kanēļa & Kakao cepumi
Kraukšķīgā Kanēļa banānu čipsi
Saldie kartupeļi & āboli drupināti
Sastāvdaļas
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas, sviesta vai kausēta bifeļmātes piena
½ saldo kartupeļu šķēļu kvadrātu
1 ēdamkarote sarkano vai dzeltenā sīpolu kubiņos
1 tējkarote kanēļa
¼ tējkarote Cayenne:
Jūras sāls pēc garšas
Pagatvošana:
Sāciet ar sildīt eļļu uz vidējas uguns. Tālāk, pievienojiet saldos kartupeļus, sīpolus, kanēli, kajēnas un sāli pannā. Labi samaisiet kopā saglabājot panna, cepiet 5-7 minūtes.
Kad viss mīksts, noņem vāku un sauté sajaukumu vēl vienu minūti. Servē un bauda!