Barojošas un gardas zaļumu kombinācijas:
Gurķis, pētersīlis, selerijs un ingvers;
Selerijs, tomāts, dilles un spināti;
Spināti, ingvers, sarkanie pipari, tomāts un ķiploks;
Citrons, dilles, kāposts un spināti;
Selerija, ķiploks, saldais baziliks, kacenkāposts un tomāts.
Labākās augļu sulu kombinācijas:
Zaļais ābols, kacenkāposts, piparmētra, gurķis, zemenes;
Mellene, gurķis, kāposts, piparmētra, avenes;
Arbūzs, ananāss, mango un oranžā paprika;
Ananāss, spināti, arbūzs, sarkanie pipari un apelsīns;
Apelsīns, ingvers, laims un citrons.
Tā kā dārzeņu un augļu sulas ir barības vielām bagātas, to kombinācijas ir ļoti vērtīgas un sniedz pārsteidzošu labumu veselībai. Piemēram, pētersīlis ir viegls diurētisks līdzeklis, bet gurķis efektīvi attīra organismu no toksīniem.
Turklāt, arbūzs satur sārmainu šķidrumu, kas neitralizē skābo vidi un detoksificē nieres. Tādēļ, lai pilnībā attīrītu savu oganismu, vari pagatavot sulu no pētersīļiem, gurķa, arbūza un ingvera.
Bez tam, svaigo sulu lietošana palīdz zaudēt svaru, jo tiek uzņemts mazāk pārtikas un kaloriju, taču tiek uzņemtas organismam nepieciešamās barības vielas.
No otras puses, fasētās sulas pasterizācijas procesa dēļ, kurš tiek veikts, lai paildzinātu sulu derīguma termiņu, uzlabotu garšu un palielinātu cukura daudzumu, satur mazāk barības vielas. Tādēļ Tev jāgatavo svaigās sulas pašam, lai nezaudētu vērtīgās uzturvielas.
Sekojošais video sniegs instrukcijas, kā parastu blenderi izmantot kā sulasspiedi.