Recepte
2 krotes Himalajas sāls
1 krūze ūdens
Citronu sula (puse citrona)
Sagatavošana
Uzsildiet ūdeni, ievietojiet visu krūzītē un izbaudiet!
Himalaju sālī ir daudz kālika, kalcija, sēra, dzelzs un magnēzina un citi svarīgi elementi ķermenim.
Šie minerāli asocējas ar harmonisko veidu kā ķērmenis funkcionē un to var viegli absorbēt. Natrija saturs himalaju šālī ir zems. Himalaju sāls veids stiprina kaulus, regulē ūdens daudzumu un ārpus organisma šūnās, palielina hidratāciju, elektrolītu līdzsvars rada, piegādā pareizu funkciju metabolismu, līdzsvaro pH līmeni un novērš muskuļu krampjus.
Šis vecais līdzeklis tiek izmantots jau daudzus gadsimtus. Cilvēki, kuri patērē siltu sālsūdeni būs atbrīvoties no migrēnas tikai 10 minūšu laikā.