Cepts jaunpiens ar meloni un baziliku
Porciju skaits: 2 cilvēkiem
Sastāvdaļas:
Cepts jaunpiens – 150 g
Melone – 2 šķēles
Medus – 2 tējkarotes
Baziliks (violetais) – 6 lapiņas
Piparmētra – 5 lapiņas
Pagatavošana:
Šī ir vienkārši pagatavojama, ārkārtīgi...
Mājās viegli gatavojamās kartupeļu daiviņas ar sieru un zaļumiem
Sastāvdaļas 4-6 porcijām:
3-4 lieli kartupeļi,
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 tējkarotes sāls
2 tējkarotes ķiploku pulvera vai sasmalcināta svaigā ķiploka
2 tējkarotes itāļu garšvielu, var...
Sulīga auksti cepta liellopu lāpstiņa – Labāku par šo nebūsi ēdis!
Sākumā apskatīsim kas tad īsti ir aukstā cepšana, lai saprastu kā pagatavot sulīgu un garšīgi ceptu gaļu.
Īsumā izklāstot lietas būtību - gaļu var pagatavot...
Melleņu – Jogurta kūka. Gardāku kūku nebūsiet ēduši!
Sastāvs:
Kūkas krēmam-
1/2 pac želatīna
1 tējk pūdercukura
80 g cukura
2 citroni
150 g svaigu melleņu
250 ml jogurta
400 ml 30% saldā krējuma
50 ml ābolu sulas
500 g biezpiena
Izrotāšanai-
50 gr...