PRETĪGI! Lūk Kā Viesnīcas Tevi Čakarē – Viesnīcu “Viss Iekļauts” Sistēmas Pavārs Aizejot No Darba Atzinās, Kā Tur Patiesībā Tiek Gatavots Ēdiens

Neviens nemet ārā gaļu no vakardienas “zviedru galda”, ko apmeklētāji nav apēduši. Tā taču ir izšķērdība

Tādu gaļu mēs rūpīgi nomazgājam, lai atbrīvotos no vecās mērces. Rīt tā tiks gatavota no jauna un pasniegta kā svaiga.

Kalmāri un zandarts, kas tik ļoti vilina ar savu izskatu – ir konservēti

Oficianti tev iegalvos, ka ēdienā nav ne grama konservantu. Lai saglabātu “preces izskatu”, mēs papildus iemērcam jūras produktus alū.

Ēdienkartē ļoti daudzi ēdieni ir ar kartupeļiem. Tie ir ārkārtīgi trekni, tāpēc viesi ātri pieēdas

Virtuvē katru dienu vismaz 3 cilvēki nodarbojas ar kartupeļu tīrīšanu. Mēs cenšamies pievienot tos, kur vien iespējams, vai vienkārši kombinēt ar citiem ēdieniem.

Gaļas atlikumu mums nemēdz būt. Visi atgriezumi nonāk kotletēs

Kotletēs mēs parasti liekam visu, ko neviens nekādā gadījumā negribētu ēst. Centies izvēlēties veselus gaļas gabalus no galda.

Turku uzkodas pēc skata ir apetītelīgas, bet, uzzinot, kā mēs tās gatavojam, tu vairs nekad negribēsi tās ēst

Ņemot vērā lielo viesu skaitu, kas dzīvo mūsu viesnīcā, mēs gatavojam vismaz 20 kg ar turku kotletēm. Tas aizņem ļoti daudz laika. Lai “optimizētu” procesu, mēs malto gaļu maisām lielā bļodā.

Pavāru palīgi ietinas plastmasas plēvē un lien ar kājām milzīgajā bļodā. Rezultāts sanāk diezgan labs. Viesiem it kā garšo, kamēr viņi neuzzina kotlešu pagatavošanas “noslēpumu”.

Salāti ar majonēzi nav tā labākā izvēle

Kad mēs gatavojam pusdienas milzīgam apmeklētāju skaitam, nav iespējams ievērot visas sanitāri-higiēniskās normas. Vienmēr kaut kas sabojājas. Nevajag riskēt ar veselību, izvēloties ēdienus ar majonēzi, kas vienmēr ir bijusi ideāla vieta dažādām baktērijām.

Padarīsim tabletīti saldāku

Kūciņas un citi saldumi tiek rūpīgi izņemti no vitrīnām un ar vieglu konditora pieskārienu tiek pasniegtas atkal rīt. Visiem šiem konditorejas izstrādājumiem tiek dota otra dzīvība, nedaudz uzlabojot to ārējo izskatu.

Aplejam ar piena vai šokolādes glazūru, rotājam ar pralinē, augļiem, putukrējumu. Ēdiet, dārgie ciemiņi.

Vispār jau, kur nu bez tēriņiem

Visu mūsu ēdienu neglīto pildījumu mēs slēpjam aiz ēdienu ārējā izskata. Mūsu dizaineri cenšas, cik spēj. Galdi lūzt no arbūzu un ķirbju tēliem, kas skatās uz tevi smaidīgām sejām un spīdīgiem vaidziņiem. Piesātinot tavas acis, mēs valdām pār tavu vēderu.

Izvēlies ēdienus, kuri tiek gatavoti tavā klātbūtnē

Uzstājīgi iesakām tev izvēlēties ēdienus, kurus pavāri gatavo tavu acu priekšā, ja tas ir iespējams. Nāksies diezgan ilgi stāvēt rindā. Tāpat tas nav pats garšīgākais no visa, ko tev piedāvā. Bet tas ir tā vērts: tādi ēdieni ir vishigiēniskākie starp visiem pārējiem.

Un nekad neēd mazās kūciņas. Nevaru teikt, kāpēc, savādāk palikšu bez darba.

Pēc šādu faktu izlasīšanas jau vairs tik ļoti nesteigsies doties uz kārtējo 5 zvaigžņu viesnīcu. Šaubas ir radušās arī agrāk, toties tagad ir kaut kā diezgan slikti ap dūšu. Kā tev patīk tāda apkalpošana?

Padalies ar savām domām un brīdini draugus par tādu neglītu attiek

Avots

loading...