Kad mēs aizdomājamies par to, kā labāk pavadīt atvaļinājumu, tad neviļus apmeklējam tūrisma aģentūru mājaslapas. Visas tās mirdz no “ekskluzīviem” piedāvājumiem ar lētiem pārlidojumiem un 5 zvaigžņu viesnīcām, kas gatavas plaši atvērt durvis katram piedzīvojumu meklētājam.
Bieži vien, kad mēs uzdrīkstamies sev atļauties tādu atpūtu, mūsu galīgā izvēle paliek pie “viss iekļauts” sistēmas, kas nemaz nav tik pilnīga, kādu to dēvē aģentūru darbinieki.
Mēs gribētu tev pastāstīt par neredzamajām lamatām, kuras izmanto viesnīcas, kas piedāvā tādas sistēmas, lai ietaupītu. Šo informāciju mums sniedza kādas lielas viesnīcas pavārs, kas vēlējās palikt anonīms.
Kā parasti, sarkanās gaļas vietā mēs pasniedzam tītaru
Tītars lieliski izskatās pat pēc atkārtotas uzsildīšanas. Marinētu tītara gaļu, kas pasniedzama ar mērci, nekādi neatšķirsi no liellopu gaļas.
Haizivs gaļa foreles gaļas vietā
Haizivs gaļu mēs izvārām sālī, lai atbrīvotos no tai tik raksturīgās garšas. Pasniedzam viņu tā, lai izskatītos, ka tā ir forele.
Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu