Kas tad mums šeit atklājas! Izrādās, ka lielās gaļas firmas mūs kārtīgi muļķo – bekons mūs visus iedzen slimībās un pat kapā!

Izrādās, ka jau pirms pāris gadiem pasaules WHO bija apstiprinājuši to, ka bekons ir pirmās grupas kancerogēns, un balstoties uz konkrētu ieteikumu no 22 dažāda vēža ekspertiem 10 dažādās valstīs. Viņi kopā pārbaudīja vairāk nekā 450 pētījumus par pārstrādāto gaļu un pasniedza jaunākos rezultātus!

Tomēr ar to visi baisie cipari nebeidzas. Izrādās, ka ja dienā apēdīsi aptuveni 3 šķēles ar bekonu. Risks iedzīvoties ar zarna vēzi savas dzīves laikā – palielināsies teju par 18%

 

Kopējie dati liecina, ka bekona dēļ, katru gadu pasaulē mirst papildus 34 000 vēža pacientu, un šis cipars ar katru gadu tikai palielinās. Bet tā nav tikai bekona vaina, tur ietilpst desiņas, šķiņķis un citi gaļas produkti.

Galvenais iemesls tam visam ir kancorigēnie nitrāti un konservāti, kuri gaļu padara sālītu, konservē lai ilgāk stāv un padara to rozīgāku – līdz ar to cilvēkiem tīkamāku! Nākamreiz, kad domā iegādāties bekonu padomā par to trīsreiz!

loading...