Gribi Tici, Gribi Nē, Bet Izmantojiet Saldētus Citoronus Un Sakiet Ardievu Cukura Diabētam, Audzējiem Un Pat Liekajam Svaram

Kā jūs labi zināt, citroni ir būtiska attīrīšanās metodes sastāvdaļa, neatkarīgi no tā, vai jūs gatavojat limonādi, citronu vai citronu tēju.

 Veselībai labumi.
Eksperti ir saistījuši svaigu augļu un dārzeņu patēriņu ar samazinātu daudzumu, dzīves laikā saslimšanu risku iespējamību. Mēs dodam jums lielāko spēku no citrona:

Vēža profilaksei

Samazina insulta risku

Lieliska iekaisuma ārstēšana

  Imunitātes palielināšana

Profilaksei pret astmas simptomiem

  Efektīvs pret bīstamām baktērijām

Depresijas un stresa novēršana un ārstēšana.

Nieru un aknu attīrīšana

 Citroni un vēzis.

 Citronus parasti izmanto, jo tie satur C vitamīnu, kas galvenokārt tiek koncentrēts sulās. Bet jaunākie pētījumi liecina, ka arī citronu miziņas nodrošina arī lieliskas barības vielas.

 Citronu mizošana ir parādījusi milzīgu potenciālu iznīcināt un noņemt toksiskos atkritumus no ķermeņa. Šis ir galvenais iemesls, kāpēc citronus bieži izmanto vēža slimnieku ārstēšanai.

 Starp citroniem un vēzi pastāv cieša saikne. Zinātnieki gadu desmitiem ilgi domāja un pārbaudīja, vai citroni var iznīcināt patoloģiskas vēža šūnas. Un jā, daudzi pētījumi ir apstiprinājuši šo iespēju.

 Pēc vairāk nekā 20 laboratorijas testiem kopš 1970. gada, ekstrakti atklāja, ka saldēti citroni iznīcina ļaundabīgās šūnas 12 vēžu veidiem, tai skaitā resnās zarnas, krūšu, prostatas, plaušu un aizkuņģa dziedzera vēzi.

 Daži pētījumi liecina, ka saldēti citroni var efektīvāk iznīcināt vēzi, salīdzinot ar ķīmijterapiju.

 Turklāt tie ir daudz veselīgāki un drošāki nekā ķīmijas preparāti. Šie pētījumi arī pierādīja, ka citronu eksports iznīcina vēža šūnas, atstājot veselas šūnas veselas.

Iegūstiet vislabāko no citroniem.

 Citronu mizās ir 5-10 reizes vairāk vitamīnu nekā to sulai.

Dr Marilins Glenvils, uztura speciālists un eksperts sieviešu veselības jautājumos, paskaidro, ka veselīgu mizu kombinācija var dot labumu kopējai veselībai. Šeit ir tā, ko viņa teica par BBC pārtiku:

“Lielākā daļa antioksidantu, kas iekļauti augļos, ir iekļauti mizā vai sēklās, nevis mīkstumā.”

Dr Glenville arī ierosināja:

“Smūtijs ir daudz labāks nekā sula, jo jūs varat lietot visu augli, ieskaitot mizu, un jūs neizmetīsiet nevienu no augļa uzturvielām.”

Citrusaugļi nav ļoti iecienīti, galvenokārt tāpēc, ka viņu āda ir rūgta garša. Bet mēs jums sniedzam recepti, kas, protams, palīdzēs jums maksimāli izvilkt jūsu citronus bez rūgta garšas.

 Sasaldē savus citronus.

 Nomazgājiet un dezinficējiet savus citronus ar organisko ābolu sidra etiķi vai cepamo sodu.

 Noskalojiet tos, izmantojot ūdeni, un nosusiniet tos, izmantojot dvieli.

Ielieciet saldēties uz nakti.

 Kad jūs pamanāt, ka tie ir pilnīgi sasaldēti, sarīvē visu citronu. Jā, mīkstumu, mizu, sēklas un visu pārējo. Pārklājiet rīvētus citronus ledus gabaliņos un uzglabājiet tos saldētavā. Tādā veidā jūs varat tos izmantot, kad jums ir nepieciešami citrusaugļi.

 Pēc tam izmantojiet to, kad ēdat. Citronu miziņas nodrošinās lielāku garšu jūsu ēdieniem. Pievienojiet dažus rīvētus citronu miziņas saviem salātiem, zupām, jogurtam, makaronu mērcēm vai mājās gatavotam saldējumam.

 Pievienojiet savu rīvētu citronu ēdamkaroti savam smūtijam, sulai vai tējai. Viņi iet arī labi ar ceptām lietām. Uzticieties savai iztēlei, jo ir miljoniem veidu, kā izmantot rīvētus citronus.

loading...