Process:
1. Jāpagatavo marināde – smalki jāsagriež 3 ķiploka daiviņas, un jāpievieno tās kefīram.
2. Kefīram jāpievieno sāls, pipari un garšvielas.
3. Iemarinējiet gaļu – ievietojiet to ledusskapī 30-40 minūtes.
4. Nomizojiet kartupeļus un sagrieziet tos ripiņās. Izvietojiet tos uz cepampannas.
5. Kartupeļiem arī pievienojam mazliet sāli, piparus un garšvielas. Var pievienot arī mazliet olīveļļas.
6. Ar nazi jāsaspaida atlikušās ķiploku daiviņas, un izvieto tās pa virsu kartupeļiem.
7. Pa virsu kartupeļiem izkārtojiet iemarinēto vistas gaļu, un pāri palikušo marinādi arī pārlejiet pāri.
8. Ķiršu tomātus sagrieziet 4 daļās, un arī izvietojiet uz pannas.
9. Cepiet 40 minūtes 200 grādos pēc celsija.
Labu apetīti!