Pagatavošana:
Vispirms jāsagatavo alvejas sula. Noņem augšējās, apakšējās un vidējās lapas, atstājot auga augšdaļu un 3-4 atlikušās lapas. Nomazgā tās vārītā, atdzesētā ūdenī, atbrīvo lapas no asumiem un sagriez tās mazos gabaliņos. Ietin lapas dvielī un izspied no tām sulu.
Akadēmiķis Filatovs iesaka, ka lapas uzreiz nevajag sagriezt, bet atstāt tās uz šķīvja un ielikt ledusskapī uz 10-12 dienām.
Tādā veidā alveja izvedo biogēnos stimulatorus, kas atmodina alvejas šūnu aktivitāti.
Pēc tam nomazgā lapas un turpini procedūru. No šīm lapām iespējams sagatavot un iegūt alvejas sulu.
Instrukcijas:
3 reizes dienā iedzer vienu karoti mikstūras pusstundu pirms maltītes.
Tā turpināt, kamēr redze uzlabojas. Turklāt, dzēriens ir arī vitamīnu „bumba” – tā atjauno visu organismu.
Svarīgs padoms:
Jāiegaumē, ka alvejas sula nav ieteicama cilvēkiem, kas sirgst ar hroniskām nieru slimībām, gremošanas trakta traucējumiem, kardiovaskulārām slimībām dekompensācijas stadijā, tuberkulozi vai hemorīdiem, sievietēm ar iekaisumu dzimumorgānos un grūtniecēm.