Kas tad mums šeit atklājas! Izrādās, ka lielās gaļas firmas mūs kārtīgi muļķo – bekons mūs visus iedzen slimībās un pat kapā!

Gudrian žurnāla pavadībā tika veikta izmeklēšana, lai uzzinātu īsto patiesību, par sen izskanējušo jautājumu – vai bekons tik tiešām ir bīstams? Medicīnas eksperti visā pasaulē joprojām savā starpā karo un prašņā, kuri produkti veselībai ir kaitīgi un kuri nē, lielākie no tiem joprojām ir šie – šokolāde, sarkanvīns, maize un olas.

Tomēr šoreiz ne par to ir runa! Šoreiz runa ir par bekonu, kurš lielāko daļu gadījumu tiek uzskatīts par ļoti neveselīgu un pat kaitīgu cilvēkam, lai arī cik tas būtu gards – to ik dienu ēd miljoniem cilvēku.

“The Guardian” veiktajā izmeklēšanās atklājās tik tiešām baisi fakti! Izrādās, ka gaļas industrijas noklusējušas baisus faktus par viņu ražoto gaļu un dēvēdami to par super veselīgu un gardu, taču patiesība ir daudz savādāka, atklāj “The Guardian”

Rezultāti tik tiešām nav iepriecinoši un šis galvenais pētījums varētu mainīt visus bekona industriju un cerams, ka uz visiem laikiem. Kas šajā pētījumā atklājās?

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

loading...