Ingvera Recepte Artrītam, Vēzim Un Holesterīnam

Ingvers ir ļoti universāla garšviela, ko var izmantot dažādos ēdienos un senās receptēs, lai ārstētu dažādas problēmas. Tā ir tradicionāla indiešu un aziātu sastāvdaļa, un, neņemot vērā tās izteikti labo garšu, tā ir arī ļoti veselīga un spējīga ārstēt dažādas slimības.

Ingveram ir spēcīgas pretiekaisumu, antibakteriālas un pretvīrusu īpašības, kas padara to par lielisku līdzekli cīņā pret vienkāršu saaukstēšanos un arī sarežģītākām slimībām, kā artrītu, deģeneratīvām slimībām, hroniskām sāpēm un pat vēzi.

Kad ingvers tiek iekļauts uzturā regulāri, tas var normalizēt cukura līmeni asinīs un samazināt sliktā holesterīna līmeni. Tas uzlabo asinsriti un vispārēju vielu cirkulāciju.

 SASTĀVDAĻAS:
– 200g nomizota un sakapāta svaiga ingvera sakne;
– 50ml laima sula;
– ½ gāzēts ūdens;
– 50g svaigs medus;
– 450ml filtrēts ūdens.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā tas jāpagatavo un pareizi jālieto!

loading...